Lugn och noggrann byggnadskonstruktör

Marcus Nordlöv


Berätta lite mer om dig själv.

Jag är en lugn och noggrann lagspelare.  Jag kommer ursprungligen från Borlänge i Dalarna och hamnade i Gävle efter en mellanlandning i Sandviken. Efter att ha börjat arbetslivet som VVS-montör där jag arbetade mycket med nyproduktion av villor runt om i Dalarna och större projekt i Sälenfjällen fortsatte jag karriären för att bredda min kunskap inom yrket på Sandvik där jag arbetade med processmedia.

De senaste åren har jag varvat arbete med studier på Högskolan här i Gävle. Min lediga tid spenderar jag mycket på motorcykelåkning, skidåkning, padel och golf. Förutom det så har jag ett stort intresse för mat där jag både uppskattar att äta gott men även att själv få vara kreativ i köket.


 

Hur tycker du att det ska bli att arbeta för Kontrollbolaget?

Det ska bli är väldigt spännande och inspirerande att få börja arbeta och lära känna alla på Kontrollbolaget. Det känns som en väldigt härlig och driven grupp. Eftersom Kontrollbolaget är ett växande företag med höga ambitioner tror jag det kommer finnas många utmanande projekt att se fram emot framöver. Därför känns det oerhört roligt att få chansen att utveckla mig själv tillsammans med just Kontrollbolaget!

 

Vad tillför du Kontrollbolaget?

Jag som person är lugn, flexibel, noggrann och strukturerad vilket jag tror kan vara användbart och uppskattat i teamet. Det tillsammans med mina erfarenheter från att ha varit med vid åtskilliga nyproduktioner av bostäder och att de senaste åren kombinerat studier med arbete, som innefattat bland annat arbetsledning, planering samt kundkontakt hoppas jag kunna tillföra ytterligare kompetens.

 

Vad ser du är nycklarna, de bästa möjligheterna för Kontrollbolaget att växa som företag i Åre-regionen, Jämtland?

Först vill jag säga att jag tycker att Åre-kontoret är ett väldigt intressant initiativ dit det rekryterats mycket erfarenhet och kunskap. För att kunna växa där tror jag att en viktig faktor är att skapa en bra relation med Åre-borna, genom att använda kompetens och exempelvis hantverkare från orten involveras stora delar av bygden vilket jag tror är viktigt. Sen hoppas jag att vi kommer kunna arbeta tillsammans mellan kontoren för att utveckla varandra och prestera projekt i toppklass i båda regionerna.

I’VE ALWAYS BELIEVED THAT IF YOU PUT IN THE WORK, THE RESULTS WILL COME. I DON’T DO THINGS HALF-HEARTEDLY. BECAUSE I KNOW IF I DO, THEN I CAN EXPECT HALF-HEARTED RESULTS.
–MICHAEL JORDAN

Varför har du just ett sådant favorit citat?

Det passar in på mig och min filosofi, om jag ska göra något så vill jag prestera och göra det så bra jag bara kan!

 


 

Du kanske också är intresserad av...