Kontrollbolaget är ett företag
inom arkitektur, konstruktion
och kontrollansvar.

 

Vi hjälper företag och privatpersoner genom hela processen, från tidigt skede med gestaltning och utformning av byggprojekt, vidare med bygglovshantering och konstruktionsunderlag, som sedan följs upp med kvalitetssäkring av rollen som kontrollansvarig.

 

Hos oss får du mer än bara en konsulttjänst. Vi skapar och bygger relationer för framtiden.

Och för oss är erfarenhet en viktig faktor till framgång. Med flera års erfarenhet från bygg- och stålbranschen, samt kärnkraftindustrin stöttar vi dig och dina projekt.

Kunder och ramavtal i urval

Vill du veta mer om oss?

Vill du veta mer om oss på KB (Kontrollbolaget)?

Under våren 2021 så blev vi nominerad till Årets företagare i Gävle.

På hösten 2017 och 2018 tilldelades Kontrollbolaget Gävleborg läns olika SKAPA-priser för tjänsten QMP1090™. Priset som delas ut av ALMI ska hjälpa idéer att utvecklas till produkter och tjänster på marknaden.

 

Vill du veta mer om oss på Kontrollbolaget och vår resa så hittar du här en film gjord på uppdrag av ALMI.

Arkitekt med känsla för gestaltning
Konstruktör med intresse för kravställning

Kontrollbolaget befinner sig i en spännande tillväxtfas

Vi söker kontinuerligt intressanta personer. De roller som kanske främst är av intresse för tillfället är Arkitekt med känsla för gestaltning och illustration och Byggnadsingenjör/Konstruktör med ett intresse för kravställning och kvalitetssäkring.

Kontrollbolagets tjänster

Kontrollbolaget är ett företag inom arkitektur, konstruktion och kontrollansvar, som hjälper såväl företag som privatpersoner.