Jobba hos oss

God arkitektur skapar konstruktioner som kräver kontroll!

Kontrollbolaget är ett företag inom arkitektur, konstruktion och kontrollansvar (sakkunniga bygglovsprocessen).

Vi hjälper företag och privatpersoner redan i ett tidigt skede med gestaltning och utformning av byggprojekt, och vidare med bygglovshantering och konstruktionsunderlag som sedan följs upp med rollen som kontrollansvarig.

Omtanke
Förtroendeingivande
Banbrytande

Vi är med i hela processen

Kontrollbolaget vill hålla kunden i handen från design till färdigt bygge, och sticker ut som en av få aktörer som erbjuder helhetslösningar för såväl privatpersoner som företag, kommuner och myndigheter.
”Vi såg ett glapp i byggprocessen där arkitekterna inte arbetade tillräckligt nära övriga projektörer som tar fram diverse handlingar för en ny byggnad. Vi ville fylla det gapet genom att ha alla kompetenser internt och på så vis kvalitetssäkra processen”, säger Viktor Lundin, VD.

LEDIGA JOBB

Vi söker erfaren Arkitekt

Vi på Kontrollbolaget söker en erfaren Arkitekt med placering i Åre. Vi söker dig som har arkitektutbildning. Du har minimum 7 års erfarenhet som arkitekt och du har erfarenhet av bygglov och projektering.

LEDIGA JOBB

Vi söker erfaren Projektör Arkitektur

Vi på Kontrollbolaget söker en ambitiös Projektör inom arkitektur, med erfarenhet av alla skeden i bygglovsprocessen och med placering i Gävle.

LEDIGA JOBB

Vi söker erfaren Konstruktör

Vi på Kontrollbolaget söker en erfaren Konstruktör med placering i Gävle. Vi erbjuder dig en utmanande roll där du kan arbeta i det lilla uppdraget nära beställaren samtidigt som du kan arbeta i det stora komplexa projektet.

Vi är ett ödmjukt gäng

Alla våra anställda är otroligt ödmjuka och vänliga, det prioriterar vi högt. Alla samarbetar i projekten, det har bidragit till att vi har vuxit och snabbt fått starkt förtroende hos våra kunder när de märker att vi levererar och är snälla. Inget jobb är för litet och ingen kund är för oviktig”, fortsätter Viktor.
(Läs hela intervjun med Viktor och Pernilla Lundin på di.se, se länk nedan)