En ekonomiassistent med känsla för service

Sara Båth


Berätta lite mer om dig själv.

Efter många år i hotell- och restaurangbranschen är jag nu redo för nya utmaningar. De senaste åren har jag jobbat som konferensvärdinna och ekonomiassistent på Elite Grand Hotel. Nu ser jag verkligen fram emot att fokusera mer på den administrativa delen, även om god service alltid behövs i alla arbetsuppgifter och ligger mig varmt om hjärtat.

Jag är dessutom en nybliven husvagnsägare med ett brinnande intresse för inredning.


 

Hur tycker du att det ska bli att arbeta för Kontrollbolaget?

Jag ser verkligen fram emot att jobba på KB. Det är roliga arbetsuppgifter med spännande projekt och det är även utvecklande och utmanande. Ett stort plus är också att jag får jobba med ett riktigt härligt gäng!

 

Vad tillför du Kontrollbolaget?

Glädje, energi och nyfikenhet. Jag är en glad och nyfiken person som gärna sprider energi och glädje.

”Buy the shoes”

Varför har du just ett sådant favorit citat, “Buy the shoes”?

Först, man kan aldrig få för många par skor… Men framförallt tänker jag att man ska njuta av livet medans man kan. Inte ångra att man avstått något man verkligen önskat att man gjort. Även om det kan vara skrämmande att kasta sig ut ibland.

 


 

Du kanske också är intresserad av...