Finalister i Årets Företagare Gävle 2021

Finalister i Årets Företagare Gävle 2021

Onsdagen den 24 februari offentliggjordes finalisterna till Årets Företagare i Gävle. Årets Företagare delas ut årligen av Företagarna. Det är en av Sveriges mest prestigefyllda utmärkelser för företagare och finns på lokal, regional och nationell nivå.

Vi på Kontrollbolaget, tillsammans med Trädgårdsinteriör i Gävle AB och Offset AB är de nominerade finalisterna.

– Det är otroligt roliga nyheter för oss! Att vara en av tre finalister till Årets Företagare i Gävle är stort. Ni är många som har bidragit till detta, och jag fill framförallt lyfta fram våra helt suveränt duktiga medarbetare – Sofia Jakobsson, Oliver Nexén, Linnea Bennhult, Victoria Sörebö, Karl-Magnus Rosendahl, Pernilla Lundin, Sofia Persson och Per Sjöberg. Vi skulle bli så glada om ni vill hjälpa oss hela vägen genom att lägga er röst på oss, säger Viktor Lundin, Kontrollbolagets VD.

GE OSS DIN RÖST

Rösta på årets företagare 2021 genom att maila till gavle@foretagarna.se och skriv ”Kontrollbolaget Norr AB” i ämnesraden – så ger du oss din röst och gör det senast måndagen den 15 mars, 2021.


 FAKTA

Årets Företagare är en utmärkelse i Sverige som delas ut på lokal, regional och sedan år 2006 även på nationell nivå. Priset delas ut av organisationen Företagarna. De lokala vinnarna går vidare till en regionfinal vars vinnare tävlar om att bli Årets Företagare i Sverige. Priset delas ut för att synliggöra företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap, arbetat hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Företagarna delar även ut Årets Unga Företagare till en framgångsrik företagare under 35 år.

 


Du kanske också är intresserad av...