Carin – en lyhörd arkitekt med beställarperspektiv

Carin Berglind


Berätta lite mer om dig själv.

Jag är uppvuxen i Uppsala och har utbildat mig till arkitekt i Lund och Trondheim.

Jag är friluftsintresserad och en stor fråga för mig har varit om jag ska bo i en stad eller på landsbygden. Efter att ha bott i Uppsala, Trondheim, Malmö och Oslo har jag kommit fram till den perfekta lösningen för mig – att bo i en fjällmiljö och sen uppsöka stadsmiljöer på min lediga tid.

Åredalen har ett fantastiskt utbud och ett vardagslandskap utöver vad man kan önska sig!


 

Hur tycker du att det ska bli att arbeta för Kontrollbolaget?

Kul! Efter att ha jobbat med arkitektur utifrån olika roller, som exempelvis lärare på arkitekturutbildningen, kommunal erfarenhet från detalj- och översiktsplan, lokalstrateg och projektledare så ska det bli spännande att angripa rollen som konsult. Det är också roligt med med den geografiska spridningen som Kontrollbolaget har, det vill säga Gävle och Åre, Mellansverige och Jämtland – stad och landsbygd.

 

Vad tillför du till Kontrollbolaget?

Jag tror jag tillför bredd och erfarenhet från beställarperspektivet. Det ska bli härligt att få sammanfatta tidigare erfarenheter i en konsultroll och jag hoppas att det ska komma såväl beställare som projekt till godo.

Till det kan jag addera att jag är envis och att jag gillar att vrida och vända på saker tills jag hittat en bra lösning!

Lyckan står den djärve bi.
– Carins favoritcitat

Varför har du just ett sådant favorituttryck?

Jag önskar att jag kunde leva upp till det.

 

Publicerat: 2022-05-03

Du kanske också är intresserad av...