Möt Anders - med fokus på inredning och design

Anders Lundin


Berätta lite mer om dig själv.

Jag bor i Mackmyra med min fru Karina som är egen företagare och tillsammans har vi två vuxna barn, Viktor och Lovisa.

Jag har en lång karriär inom möbelbranchen. Jag började med att jobba extra på Ikea under gymnasietiden, sen gick jag vidare med att sälja kök och efter 16 år avslutade jag karriären som möbelchef och gick då över att bli projektsäljare på Kinnarps i Gävle. Efter otroliga 25 år på Kinnarps kände jag att nu är det dags för ett nytt kliv i karriären och när jag blev erbjuden att börja jobba på Kontrollbolaget i Gävle så tackade jag ja med entusiasm. Kontrollbolaget befinner sig i en expansiv fas och det är spännande att få var med på den resan!

Jag är en typisk familjemänniska som gillar att umgås med barn och barnbarn och övriga ”tjocka släkten”. Jag är aktiv och tycker om att åka skidor, utförsåkning, träna på gym och plåga mig i motionsspåret. På min meritlista så står även ansvarig för Gästriklands Tv-pucklag (födda 1988), som vann en silvermedalj i Tv-pucken 2003.


 

Hur tycker du att det ska bli att arbeta för Kontrollbolaget?

Det känns väldigt bra! Kontrollbolaget är ett ungt gäng med välutbildade individer som bara vill framåt, det är bara att hålla i sig och hänga med.

Vad tillför du till Kontrollbolaget?

Jag är lugn och trygg som person och besitter mycket erfarenhet, en bra mix för det unga gänget! Förutom detta har jag ett brett kontaktnät, såväl privat som inom företag.

Kör bara kör
– Anders favoritcitat

Varför är ditt favorituttryck just “Kör bara kör”?

Jag är en person som sällan tittar bakåt utan lever i nuet och ser ljust på framtiden. Vi har alla ett eget ansvar att se till att saker ska bli bra.

Publicerat: 2022-05-03

Du kanske också är intresserad av...