Sommarläget i Monitor ERP ArenaUnder den gångna säsongen blev Kontrollbolaget officiell design och fastighetspartner till Brynäs IF. Vid halvtidsläge under säsongen stod också en av Monitor ERP Arenas loger, ett så kallat showroom, klart efter en omfattande renovering.

En av föreningens 48 loger blev föremål för en kraftsamling där partners möjliggjorde, med material och arbetskraft, att arenans modernaste loge stod färdig.

Logen (verklig bild till höger/nedan),som också blev en samlingspunkt, har skapat nyfikenhet och möjliggjort att arenans besökare fått en försmak för hur regionens bästa mötesplats kan se ut.

Visionsbilderna är framtagna av Kontrollbolaget.

Skiss- och bygglovshandlingar
Visualiseringar
Konstruktion- och bygghandlingar
 • Nyheter
 • Vad händer?

  Under temat regionens bästa mötesplats pågår nu ett visionsarbete för hur den första etappen ska bli verklighet.

  Hela våning två på Monitor ERP Arena ska bli en samlingsplats för möten mellan människor och regionens näringsliv.

  Berikande smakupplevelser och gastronomi i toppklass ska prägla besöken för gästerna i loge, restaurang och tillhörande mingelytor. Ett mer återkommande företagande blir verklighet då nya arbetsplatser, kontorsmöjligheter och workspaceytor finns tillgängliga med närhet till en av Gävles mest populära lunchrestauranger.

  Det är verkligen inspirerande att se hur arenan skulle kunna ta uttryck när detta realiseras. Det är ett omfattande arbete och vi tar hela tiden steg framåt, det gäller att ha förmågan att vara här och nu och även våga blicka 2-3 år och kanske ännu längre fram i tiden.

  Vi ska skapa regionens absolut bästa mötesplats för människor, partners och alla Brynäsare. Ser man kommande fem årsperiod kommer det göras stora investeringar, renoveringar och nybyggnationer i arenan.

  Det ser vi med tillförsikt fram emot och vi är väldigt stolta över den vägledning, stöttning och drivkraft som partnerskapet med Kontrollbolaget gett oss. Vi är hoppfulla att ha startplanen redo under kommande säsong och är också väldigt tacksamma för vad alla partners som varit involverade i detta har gett förutsättningar till, säger Jakob Westerlund, kommersiell chef Brynäs IF.

  Vi ska skapa regionens absolut bästa mötesplats för människor, partners och alla Brynäsare.
  –Jakob Westerlund, kommersiell chef Brynäs IF

  Se filmen om Kontrollbolagets samarbete med Brynäs IF som Design och Fastighetspartner.

  Ett samarbete där vi har ansvaret för att processleda och förvalta potentialen i Monitor ERP Arena.

   

   

  Vad händer? Vad är på gång? Kontakta Viktor

  Viktor Lundin

  VD Kontrollbolaget och ansvarig för samarbetet som officiell design och fastighetspartner till Brynäs IF

  Publicerat: 2024-07-01

  Du kanske också är intresserad av...