Nytt kontor i Östersund!

Med flertal uppdrag i fjällvärlden och i Jämtlands län etablerar Kontrollbolaget sig nu i regionen med ännu ett kontor.

Vi på Kontrollbolaget är så klart väldigt glada att starta året med att öppna dörren för ett nytt kontor i Östersund, då hela regionen ligger oss varmt om hjärtat! säger Viktor Lundin, VD Kontrollbolaget.

Nu hittar ni även Kontrollbolagets arkitekter, konstruktörer och kontrollansvariga i Östersund.

 

Idag har vi kontor i Gävle och Åre, och då efterfrågan på våra tjänster ökar i regionen har vi kommit till en punkt där vi behöver växla upp med ytterligare ett kontor.

Syftet med etableringen just i Östersund är att öka förståelsen för våra kunders behov på lokal nivå. När vi som experter kommer närmare natur, miljö och klimat får vi möjligheten att kunna erbjuda en tjänst utöver det vanliga. Vi ser den lokala förankringen som en nyckelroll till att både kunna lyckas och växa på den jämtländska marknaden.

Det är en naturlig utveckling av verksamheten, med koppling till kontoret i Åre!
–Viktor Lundin, VD och grundare

Byggingenjören Emma Ingvarsson, som kommer vara först på plats på det nya kontoret, ser mycket fram emot etableringen och tror att staden kommer att vara i fortsatt behov av Kontrollbolagets tjänsteutbud.

 

– Jag ser jättemycket fram emot att etablera Kontrollbolaget i Östersund! Staden är i en ständig expansionsfas och behovet av kompetens inom arkitektur, konstruktion och kontrollansvar växer alltjämt. Att Kontrollbolaget finns representerat både i Åre och Östersund tror jag är guld värt, både för oss och för städerna.

 

Vidare menar Emma att om Östersund siktar på att behålla sin nuvarande exploateringstakt (som är satt till år 2040) kommer det att krävas nytänkande, innovation och engagemang från personer som inte är rädda för att tänka utanför boxen – något som stämmer in bra på Kontrollbolaget.

 

– Östersund är en fantastisk stad med stora möjligheter för expandering. Samtidigt har jag uppfattningen av att Östersund och Frösön har många fler försvårande omständigheter när det kommer till expandering än vad många andra svenska städer har. Den kunskapen är viktig att ha med sig i sitt tänk som arkitekt och konstruktör.

  • Nyheter
  • OM OSS

    Kontrollbolaget är ett företag inom arkitektur, konstruktion och kontrollansvar.

    Vi hjälper företag och privatpersoner redan i ett tidigt skede med gestaltning och utformning av byggprojekt, och vidare med bygglovshantering och konstruktionsunderlag som sedan följs upp med rollen som kontrollansvarig.

    Publicerat: 2023-01-24

    Du kanske också är intresserad av...