QMP1090™ -en av Sveriges bästa innovationer

I går, torsdagen den 9 november 2017, gick riksfinalen av SKAPA-priset av stapeln, först med pitchning av alla bidrag på Stockholmsmässan och sen med SKAPA Innovationsgala på Tekniska museet i Stockholm.

 

Efter självaste Nobelpriset, är Skapa-priset det mest eftertraktade innovationspriset i Sverige. Efter uttagningar och regionfinaler, där Viktor Lundin med QMP1090™ blev en av två vinnarna från Gävleborgs län, samlades de 32 innovationer i Sverige med störst potential att växa och förändra sina respektive branscher. Inom byggindustrin lyser QMP1090 klart.

Det är inte första gången vårt digitala verktyg för att effektivisera och höja kvaliteten på kravställningsarbetet i byggprocessen uppmärksammas, vilket vi är oerhört stolta över!
–Viktor Lundin, grundare

SKAPA är en stiftelse som bildades till minne av Alfred Nobel 1985 och delade ut sitt första pris 1986. Bakom stiftelsen står Stockholmsmässan och Svenska Uppfinnareföreningen med stöd av Almi Företagspartner AB, VINNOVA och Stiftelsen Agne Johanssons Minnesfond.

 

Läs mer om Stiftelsen SKAPA

Du kanske också är intresserad av...