Sofia förstärker Kontrollbolaget

Nu förstärker vi vårt team med en ytterligare vass resurs. Låt oss presentera Sofia!

Sofia Jakobsson


 

Sofia Jakobsson blir en del av teamet från och med mars i år. Närmast kommer hon från Gävle kommun där har hon arbetat som byggnadsinspektör med hantering av bygglov från ansökan till färdig byggnad. Sofia har arbetat mycket med plan- och bygglagen, plan- och byggförordningen samt Boverkets byggregler vilket gett fördjupade kunskaper inom detta. Ett perfekt tillskott för oss!

 


 

Hur tycker du det ska bli att arbeta hos Kontrollbolaget?

Det ska bli spännande att komma från den kommunala sidan av byggnationer till den privata, och framförallt Kontrollbolaget som verkligen satsar och tänker framåt.  Jag gillar att vara med hela vägen och det känns perfekt då Kontrollbolaget erbjuder tjänster från ritbord och rådgivning till Kontrollansvariga och deras uppdrag.

 

Vad ser du för utmaningar för dig och för företaget 2019?

På Kontrollbolaget kommer jag arbeta med projektledning, projekteringsledning och kontrollansvar enligt PBL. Här ser jag möjligheter för min egen del att utvecklas då vissa delar kommer att vara nya för mig. Kontrollbolaget är i en starkt tillväxtfas just nu och det är aktuellt med både nyanställningar och nya lokaler, vilket ofta är en tillfällig utmaning internt när man jobbar parallellt med dem bitarna.

 

Vad kommer du att tillföra kontrollbolaget?

Kontrollbolaget är ett företag på uppgång med flera nya projekt och spännande saker på gång. Det känns fantastiskt roligt att få vara en del i detta och jag hoppas självklart på att jag ska kunna bidra till och vara med och utveckla den verksamhet som finns idag.

Det är ingen som kommer ihåg en fegis
–Sofias favoritcitat

Du kanske också är intresserad av...