Kontrollbolaget utvalda att pitcha QMP1090™ på Åre Business Forum

Kontrollbolagets innovation och digitala kravställningsverktyg QMP1090™ har i stenhård konkurrens med start-ups från hela Sverige valts ut att delta på Almi Pitch, som arrangeras vid Åre Business Forum i Åre 29-31 mars.

På plats pitchar Kontrollbolagets grundare och innovatör Viktor Lundin, QMP1090 framför kapitalstarka investerare och publik. Eventet ger också stor möjlighet till nätverkande och för att knyt viktiga framtida kontakter som intresserade av byggbranschens digitala framtid, där Kontrollbolaget ligger i framkant.

QMP1090™ är det digitala verktyget som gör att kravställningsarbetet genomförs snabbare, effektivare och med högre kvalitet än vid traditionell manuell kravställning. Innovationen har potential att förkorta arbetstiden med hela åttio procent, vilket resulterar i att miljontals kronor kan sparas i byggbranschen.

– Det är jättekul och spännande att få den här möjligheten, inte bara för att pitcha QMP1090 inför potentiella investerare, utan även för att få visa den stora kraften i QMP1090 i vår monter på Copperhill under Åre Business Forum, säger Viktor Lundin.

Juryn i Almi pitch, som består av en erfaren investerarpanel, beslutar vilka tre bolag som går vidare till final. Publiken på plats röstar sedan live och väljer slutligen vilket av de tre finalbolagen som vinner Almi Pitch och prissumman på 100 000 kronor.
Här kan du läsa mer om Åre Business Forum, vi ses väl där?

Du kanske också är intresserad av...