4 händelser som bidragit till
en fantastisk säsong!

1. Nya kunder! Vi har fått flera nya kunder som vill förenkla sin kravställningsprocess med hjälp av QMP1090, bland annat kommer programmet visa vad det går för hos en aktör inom tillverkningsindustrin av byggmaterial. Otroligt roligt!

2. Internationella möjligheter! I förra veckan hade jag nöjet att presentera QMP1090 tillsammans med SIS (Swedish Standard Institute) för deras motsvarigheter i Europa. Det finns ett stort intresse även utomlands att förenkla processer med hjälp av digitalisering. Lagom till detta event så färdigställde vi också vår demo-film om QMP1090 med engelsk speaker. Se och dela den här!

3. Tävlingar och utmärkelser! I mars kom QMP1090 på silverplats i Almi Pitch under Åre Business Forum, bland 100-tals innovationer inskickade från hela landet! Och i maj vann jag och QMP1090 det mycket hedersamma SKAPA-priset för årets unga innovatör i Gävleborg. Vilket är stort för mig. Mödan av hårt arbete prisar sig! Det blev också ett bra intresse från media och nyheten fick vara med i både SVT och i ett antal tidningar bland annat Gefle Dagblad. Nu blickar jag förväntansfullt mot hösten och riksfinalen!

4. Alla ni som stöttat! Att bygga och utveckla en verksamhet, ett digitalt verktyg och att hitta nya möjligheter är alltid utmanande och krävande. Under säsongen har jag fått så bra råd och konkret hjälp i utmanande utvecklingsfrågor av så många personer. Alla verkar dessutom brinna lika mycket för QMP1090 som jag. Tack!

 


 

Det har varit en fantastisk säsong och nu är det dags att ägna sig åt de privata byggprojekten, men glöm inte slutbeskedet!

Ser med spänning fram emot en ny säsong efter sommarledigheten.

Nästa nyhetsbrev kommer i slutet av augusti.

 

Glad Sommar,

Viktor

Du kanske också är intresserad av...