Möt Marcus – En erfaren projektör inom arkitektur

Marcus Hedman


Berätta lite mer om dig själv.

Jag är utbildad byggnadsingenjör och har jobbat flertalet år inom arkitektur, där jag har deltagit, och bidragit, i alla möjliga skeden i olika projekt, bland annat skolor, flerbostadshus, kontor och industrianläggningar. Jag har även erfarenhet av utveckling av 3D-modellering och haft framträdande roller på både kontors-och regional nivå inom större konsultföretag.

Just nu bor jag i en lägenhet med min sambo och hund, och i framtiden vill vi bo i ett eget hus där jag kan få plats med alla mina projekt som jag vill genomföra.


 

Nu ska du börja hos oss på Kontrollbolaget. Hur känns det?

Jag ser fram emot det otroligt mycket! Som sagt, mitt tidigare arbete var inom en större konsultkoncern och därför ska det bli extra roligt att nu få jobba på ett mindre och mer familjärt företag.

 

Vad tillför du till Kontrollbolaget?

Dels hoppas jag kunna tillföra med min erfarenhet inom projektering, och även med de erfarenheter som jag har tillskansat mig genom att arbeta inom en större koncern. Slutligen hoppas jag även kunna tillföra med min kunskap inom Revit och BIM-projektering.

Borta bra men hemma bäst
–Marcus favoritcitat

Ditt favoritcitat är ”Borta bra men hemma bäst”, vill du utveckla det?

Jag tycker det är skönt att vara borta, men sen är det alltid väldigt skönt att komma hem igen.

 

Publicerat: 2022-10-12

Du kanske också är intresserad av...