Kontrollbolagets senaste tillskott - Emilia

Emilia Engvall


Berätta lite mer om dig själv.

Jag är en 25-årig, precis färdigutbildad, civilingenjör inom arkitektur som ser fram emot att börja arbeta på Kontrollbolaget. Under studietiden har jag bott i Luleå, och efter fem år där har jag nu flyttat hem till Söderhamn där jag ursprungligen kommer ifrån.

Jag trivs bra i Söderhamn där jag både har närhet till familj och natur. På min fritid tycker jag om att resa och att upptäcka nya platser, såväl i närområdet som utomlands.


 

Hur tycker du att det ska bli att arbeta för Kontrollbolaget?

Det ska bli spännande och inspirerande att få börja arbeta på Kontrollbolaget och att få möjligheten att arbeta med många olika typer av byggprojekt till både privatperson och företag känns varierande och kul! Jag ser fram emot att utvecklas och lära mig nya saker från alla nya kollegor här på Kontrollbolaget.

 

Vad tillför du till Kontrollbolaget?

Jag som nyexaminerad kan komma med nya idéer och bidra med ny kunskap till gänget. I och med min breda utbildning har jag fått koll på det mesta, vilket även det kan vara en tillgång för företaget.

I det enkla bor det vackra
–Emilias favoritcitat

Varför är ditt favoritcitat just ”I det enkla bor det vackra”?

När det kommer till arkitektur tycker jag att citatet ofta stämmer väldigt bra. En enkel design måste inte nödvändigtvis vara tråkig.

Publicerat: 2022-08-18

Du kanske också är intresserad av...