Emelie stärker Kontrollbolaget inom arkitektur och design!

Emelie Frisk


Berätta lite mer om dig själv.

– Jag är en positiv och driven person som precis flyttat från hemorten Stockholm upp till Hagaström utanför Gävle, för att prova på en mindre stad och huslivet med familjen. Jag har alltid älskat hus inifrån och ut. Allt från inredning till gestaltning och trädgård.

 


 

Nu blir du en del av Kontrollbolaget. Hur känns det?

– Det känns väldigt kul! Det är ett kompetent och härligt gäng och jag tror att vi kommer skapa många fina projekt tillsammans.

 

Vad tillför du till Kontrollbolaget?

– Jag kommer tillför ett arkitektoniskt tänk i processerna. Och så glädje och kunskap naturligtvis.

Man kan inte bromsa sig ur en uppförsbacke.
–Emelies favoritcitat

Varför är just detta ditt favoritcitat?

– Jag är en ganska effektiv person som tycker om när jag ser resultat. Så klart stannar jag upp ibland, framför allt när dagen känns som en stor uppförsbacke. Då är det toppen att påminna sig själv om det där citatet som känns lite humoristiskt, att man inte kan bromsa sig ur den där uppförsbacken hur mycket man än vill, så det är bara att kriga på!

Publicerat: 2023-03-15

Du kanske också är intresserad av...