Byggnadsingenjören Emma – Kontrollbolagets senaste tillskott

Emma Ingvarsson


Berätta lite mer om dig själv.

– Jag är en positiv skåning med ett stort intresse för arkitektur och byggnadskonstruktion. Jag flyttade till Jämtland för fyra år sedan och älskar närheten till naturen och möjligheterna till fritidsaktiviteter. Min familj och främst mina tre barn upptar en stor del av min fritid, som i övrigt består av träning i form av crossfit eller löpning. Det blir även en hel del skidåkning, både utförsåkning och längsför.

– I somras tog jag byggnadsingenjörsexamen med hållbart byggande som inriktning, och jag ser verkligen fram emot att få använda mina kunskaper fullt ut!


 

Nu blir du en del av Kontrollbolaget. Hur känns det?

– Jag ser jättemycket fram emot att bli en del av KB-teamet! Det är ett företag med mycket på gång och jag trivs att vara där saker händer. Jag ser fram emot att vara med på Kontrollbolagets resa, inte minst att få vara med och bygga upp det nya kontoret i Östersund.

 

Vad tillför du till Kontrollbolaget?

– Jag hoppas att mitt kontaktnät i Östersund, förståelsen för det jämtländska klimatet och mina kunskaper inom byggnadskonstruktion kan vara framgångsfaktorer i kontakten med kunder som önskar att förverkliga sina drömprojekt.

Ingenting är omöjligt, en del saker tar bara lite längre tid.
–Emmas favoritcitat

Varför är just detta ditt favoritcitat?

– Jag tror helt enkelt att om man väljer att tro på att saker går, är sannolikheten större att det faktiskt går.

Publicerat: 2023-01-24

Du kanske också är intresserad av...