Byggnadsingenjörer med fokus på konstruktion och utveckling

VI SÖKER BYGGNADSINGENJÖRER/KONSTRUKTÖRER

Kontrollbolaget befinner sig i en spännande tillväxtfas och söker nu Byggnadsingenjörer/Konstruktörer med ett intresse för kravställning och kvalitetssäkring.

Vid sidan av vår konsultverksamhet, har vi även utvecklat det digitala kravställningsverktyget QMP1090™ som precis lanserats på marknaden.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Hos Kontrollbolaget kommer du utföra utmanande arbetsuppgifter hos spännande kunder samt jobba inom nya innovationsprojekt inom bygg och anläggningsbranschen. Du kommer att upprätta konstruktionshandlingar, kravställningar och tekniska specifikationer till bostads- och industriprojekt. Delta i utvecklingen av nya innovativa programvaror för konstruktions- och kontrollarbete.

 

DIN PROFIL

  • Slutförd högskoleutbildning som Byggnadsingenjör eller motsvarande
  • Minst tre års erfarenhet av konstruktionsarbete

 

FÄRDIGHETER 

  • Microsoft Office
  • Auto CAD, FEM design eller likvärdiga programvaror

Vi söker dig som har ett starkt eget driv och intresse av bygg- och anläggningsbranschen, du har känsla för detaljer och är noggrann i alla skeden. Du antar utmaningar och stora projekt med stort fokus och är flexibel och positiv i arbetets olika skeden. Vi ser gärna att du också har ett stort intresse av att vara med på vår resa att utveckla och modernisa byggbranschen.

 

OM KONTROLLBOLAGET
Kontrollbolaget är ett företag inom krav- och kvalitetsledning. Vi hjälper företag med krav, kontroll, konstruktion, verifiering, och rutiner för att kvalitetssäkra och färdigställa olika byggprojekt. Vi är stolta över att vara först i Sverige och i byggbranschen att lansera ett nytt och effektivt digitalt verktyg, QMP1090™. Ett verktyg för att kravställa och kvalitetssäkra konstruktioner i stål. Vi har idag ett starkt samarbete med ledande branschorganisationer för att kvalitetssäkra våra tjänster och ligga i framkant gällande utveckling.

 

VILLKOR
Omfattning: 100%
Ort: Gävle, flexibelt

 

 


 

Skicka din ansökan – personligt brev och CV – till info@kontrollbolaget.se

Vi behandlar ansökningar löpande så skicka in din redan idag!

 


 

Du kanske också är intresserad av...