2017 banar väg för ett expansivt 2018

2017 banar väg för ett expansivt 2018

 

Under året har ledande aktörer inom branschen sett möjligheterna och potentialen hos vårt verktyg QMP1090, och digitaliseringen har verkligen förankrat sig inom byggbranschen. Det har varit roligt att se allas positiva inställning till nya digitala lösningar. Med QMP1090 – en game-changer för kravställning och automatisk generering av kontrollplaner, har vi varit med och startat den digitala revolutionen inom byggindustrin, och 2018 kommer vi att ta den ännu längre.

 

Vi tackar för ett härligt intensivt 2017! Det har varit otroligt roligt med alla projekt och de kunder och samarbeten som vi haft under året. Vi minns med glädje Stålbyggnadsdagen där vi lanserade den nya kontrollplansfunktionen i QMP1090® och utbildningen vi höll tillsammans med SIS. I år har vi blivit uppmärksammade på olika håll, både för digitalisering och innovation. Vi är extra stolta över nomineringen och finalen av årets SKAPA-pris för unga innovatörer i Gävleborgs län, och att vi nominerades till Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademiens (IVA) företagstävling Smart Industri 2017.

 

Vi ser fram emot ett 2018 där fokus kommer ligga på att utveckla och utöka vår verksamhet för att ytterligare bidra till ökad kvalitet, effektivitet och en fortsatt digitalisering för byggbranschen. Nästa år kommer bli ett expansivt år för oss och just nu söker vi bland annat duktiga och drivna ingenjörer som vill vara med på Kontrollbolagets tillväxtresa och tillsammans med oss ta oss an nya utmaningar inom byggbranschen. Läs mer om tjänsterna och ansök här.

 

Nästa år kommer fler att ta till sig, tillämpa och implementera digitala lösningar i sina verksamheter, och vi ser fram emot det kommande arbetet och de utmaningar som väntar.

 

Tack 2017! 2018 – vi är redo!

 

God jul & Gott nytt år önskar

Kontrollbolaget

Du kanske också är intresserad av...