LEDIGA JOBB

Vi söker en projektör inom arkitektur

Vi på Kontrollbolaget söker en ambitiös projektör inom arkitektur, med erfarenhet av alla skeden i bygglovsprocessen!

 

DINA ARBETSUPPGIFTER

Vi erbjuder dig en utmanande roll där du kan arbeta i det lilla uppdraget nära beställaren samtidigt som du kan arbeta i det stora komplexa projektet. Vi är ett öppet och prestigelöst företag där vi har möjlighet att utvecklas i uppdragen tillsammans med våra kunder. Du får vara med i projektens alla skeden och jobba tillsammans med medarbetare från andra discipliner, vilket ger oss möjligheten att ha ett helhetsgrepp i våra uppdrag. Hos Kontrollbolaget har du möjligheten att jobba i en kreativ och inspirerande miljö med frihet under ansvar.

Du ska jobba självständigt med att driva, leda och samordna uppdragen tillsammans med olika samarbetspartners. Du har direktkontakt med kund.

 

DIN KOMPETENS OCH DINA ERFARENHETER

Vi söker dig som är utbildad byggnadsingenjör, arkitekt eller likvärdig utbildning. Du har över 5 års arbetslivserfarenhet, och du brinner för att arbeta med framtidens miljöer. Du har kunskap inom social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet. Du har god vana att jobba i Revit, AutoCad och Officepaketet. Det är meriterande om du är certifierad sakkunnig inom Tillgänglighet och/eller Kontrollansvarig enligt PBL.

 

DINA EGENSKAPER

Vi söker dig som har ett starkt eget driv. Du är strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete. Du är kommunikativ och bra på att samarbeta. Du är pedagogisk och vill gärna dela med dig av kunskap. Du har goda byggnadstekniska kunskaper.

  • Karriär
  • Villkor och ansökan

    Omfattningen av tjänsten är 100% och placeringsort är Gävle. 

    Sista dagen för ansökan är 29 februari, 2024. Vi kommer att kontakta sökande och kalla till intervjuer löpande under ansökningstiden. Tillsättningen av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

    Publicerat: 2023-12-21

    Du kanske också är intresserad av...