LEDIGA JOBB

Vi söker en erfaren arkitekt

DINA ARBETSUPPGIFTER

Vi erbjuder dig en utmanande roll där du kan arbeta i det lilla uppdraget samtidigt som du kan arbeta i det stora komplexa projektet och i båda fallen nära beställaren. Vi är ett öppet och prestigelöst företag där vi har möjlighet att utvecklas i uppdragen tillsammans med våra uppdragsgivare.

Du ska jobba självständigt med att driva, leda och ibland samordna uppdragen tillsammans med olika samarbetspartners. Du har direktkontakt med kund.

 

DIN KOMPETENS OCH DINA ERFARENHETER

Vi söker dig som har arkitektutbildning. Du har minimum 7 års erfarenhet som arkitekt och du har erfarenhet av bygglov och projektering. SAR/MSA är meriterande. Du har goda kunskaper i Revit, AutoCad och vana av presentation i Photoshop och Illustrator. Att ha goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift är ett krav.

 

DINA EGENSKAPER

Vi söker dig som har ett starkt eget driv och intresse. Rollen kräver att du är lösningsorienterad och har stor kommunikativ förmåga då du kommer att ha löpande, självständig kontakt med beställare. Vi lägger vikt vid att arbeta strukturerat med ett tydligt kundfokus.

  • Karriär
  • Villkor och ansökan

    Omfattningen av tjänsten är 100% och placeringsort är Åre. 

    Sista dagen för ansökan är 29 februari, 2024. Vi kommer att kontakta sökande och kalla till intervjuer löpande under ansökningstiden. Tillsättningen av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

    Publicerat: 2023-12-21

    Du kanske också är intresserad av...