LEDIGA JOBB

Vi söker en erfaren Konstruktör

DINA ARBETSUPPGIFTER

Vi erbjuder dig en utmanande roll där du kan arbeta i det lilla uppdraget nära beställaren samtidigt som du kan arbeta i det stora komplexa projektet. Vi är ett öppet och prestigelöst företag där vi har möjlighet att utvecklas i uppdragen tillsammans med våra uppdragsgivare.

Du kommer att upprätta konstruktionshandlingar, kravställningar och tekniska specifikationer till allt från bostadshus till större industriprojekt. Du ska jobba självständigt med att driva, leda och samordna uppdragen tillsammans med olika samarbetspartners. Du har direktkontakt med kund.

 

DIN KOMPETENS OCH DINA ERFARENHETER

Vi söker dig som har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom byggnadskonstruktion. Du har över 5 års arbetslivserfarenhet, och du brinner för att arbeta med framtidens material och miljöer. Du har goda kunskaper inom beräkningar och du har god kännedom om ABK samt kunskaper inom byggteknik, stomsystem, betong-, trä och stålkonstruktion. Du har mycket god vana av att jobba i Revit, AutoCad, Robot, Excel, samt olika beräkningsprogram.

 

DINA EGENSKAPER

Vi söker dig som har ett starkt eget driv och intresse av bygg- och anläggningsbranschen. Du har känsla för detaljer och är noggrann i alla skeden. Du antar utmaningar och stora projekt med stort fokus och är flexibel och positiv i arbetets olika skeden. Vi ser gärna att du delar vår vision att utveckla och modernisera byggbranschen.

  • Karriär
  • Villkor och ansökan

    Omfattningen av tjänsten är 100% och placeringsort är Gävle. 

    Sista dagen för ansökan är 29 februari, 2024. Vi kommer att kontakta sökande och kalla till intervjuer löpande under ansökningstiden. Tillsättningen av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

    Publicerat: 2023-12-21

    Du kanske också är intresserad av...