Hur har Kontrollbolagets år sett ut?

Kontrollbolagets recap 2023


Året 2023 närmar sig sitt slut och vi har sammanställt några av årets många höjdpunkter som vi är stolta över att blicka tillbaka på. Nedan kommer en översikt över olika händelser och projekt som ägde rum under 2023.

 


 

 • Inspiration
 • Nytt kontor i Östersund

  Året började starkt med en etablering i Östersund. I början på januari öppnade vi dörrarna till kontoret i Östersund, och syftet med etableringen var att öka förståelsen för våra kunders behov på lokal nivå.

  När vi som experter kommer närmare natur, miljö och klimat får vi möjligheten att kunna erbjuda en tjänst utöver det vanliga.

  VILLA DJOOS

  VILLA KARLSSON

  VILLA LARSSON

  Årets tävlingsbidrag

  Under årets gång har vi lämnat in två stycken tävlingsbidrag tillsammans med TB-Gruppen. De två olika tävlingsbidrag är placerad på olika ställen i Sverige, där bägge handlade om att ta fram ett förslag för ett nytt bostadsområde med olika krav och storlekar.

  Ta dela av bilderna från de olika tävlingarna ovan.

   

 • Inspiration
 • Officiell design och fastighetspartner för Brynäs

  Brynäs IF fördjupar utvecklingen av Monitor ERP Arena – Kontrollbolaget blir ny utvecklingspartner och samtidigt officiell design och fastighetspartner.

  Brynäs IF är glada att meddela att klubben har skrivit ett nytt spännande samarbetsavtal med en aktör som har sin expertis inom arkitektur och fastighetsutveckling. Monitor ERP Arena är idag en av regionens absolut mest besökta mötesplatser och är samtidigt i behov av utveckling. Genom partnerskapet med Kontrollbolaget ska en ny affärsstrategi för föreningens- arena- och fastighetstillgångar etableras.

  OMSORGSBOENDE

  BILHALL

  ÄLDREBOENDE


   

  Kv. Harven

  Kv. Harven är ett projekt som vi har arbetat flitigt med under hela året. Och nu börjar det närma sig slutet och inflytt av kontorslokalerna på 2000kvm som har skapats av den äldre byggnaden som 1936 var en tvålfabrik.

  Ta del av Harvens historia och framtid genom länken nedan.


   

  Kontrollbolagets 2023 fylldes även med ett flertal platsbesök och fina kundmöten.

 • Inspiration
 • Vinnare av Di Gasellen

  Året slutade med en fin bekräftelse att vi på Kontrollbolaget har kämpat på hårt. Den 25 oktober 2023, tog vi på Kontrollbolaget stolt emot utmärkelsen årets Gasellföretag i Gävleborg.

  "Att vi, Kontrollbolaget, tagit oss igenom de högt ställda kraven och det nålsöga som endast ett fåtal, mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag, lyckas med, är något som gör oss oerhört stolta och glada", säger Viktor Lundin, VD Kontrollbolaget.


   

  FJÄLLVILLA

  ENGELTOFTA

  STAKETGATAN


   

  Vi tackar för detta år och gör oss redo för 2024, ett ytterligare händelserikt och roligt år! // KB-Crew

  Publicerat: 2023-12-04