Blå parken

Om projektet

Kontrollbolaget har haft nöjet att åt TB gruppen få utföra ett kontrollansvarsuppdrag för projektet Brf Blå Parken – 13 stycken nya bostadsrättsradhus i centrala Väsby. TB utvecklar fastigheter och bostadsprojekt i egen regi, främst i Västsverige och Stockholm/Uppsala. Bolaget förvaltar 70 000 kvm lokaler och lägenheter, samt 170 000 kvm byggbar mark.

Viktor Lundin

VD och Grundare

 • Bostadsrättsförening
 • Stadsutveckling
 • Faktaruta

  Kontrollbolagets uppdrag:
  - Kontrollansvar

  Kund:
  - TB Gruppen

  År:
  - 2018/2019

  Behöver du hjälp med ditt kommande projekt?

  Kontakta oss på +46 26 – 16 60 30 eller info@kontrollbolaget.se, det går även att skicka en offertförfrågan.

  Bo i Blå Parken

  Blå Parken – en trevlig länga för familjen

  Här bor du i hemtrevliga trevåningshus med en tydlig 50-talsprägel. De mjuka gröna och gula färgerna skapar tillsammans med vita fönsterinfattningar en känsla av ordning och lugn.

  Husen ligger nära gatan och formar ett tydligt gaturum. Vart och ett av husen en egen parkering precis utanför entrén. Utmed gatan planteras träd som bildar en trivsam allé.

  En liten trappa under ett glastak leder fram till entrén. Det första som möter dig är en stor och inbjudande hall. Köket ligger direkt till höger och längre fram väntar vardagsrummet. Ett badrum med tvättstuga ligger praktiskt nog på bottenplan det också.


   

  Om TB Gruppen

  TB är en samhällsutvecklare. Vi har över 40 års erfarenhet av att utveckla byggnader och områden för människor som ska leva och verka där. Vi har förstått att allt måste stå i samklang till vartannat, och tar vårt ansvar för att skapa ett så utvecklande och trivsamt samhälle som möjligt, för alla. Långsiktighet är A och O.

  Och det är därför För ett levande samhälle är vår nyckelfras. Allt som är levande utvecklas. Ett levande samhälle är en plats som aldrig står stilla, som ständigt förändras och tar tydliga steg in i framtiden.

  Det är det samhälle som vi på TB vill utforma.

  Källa: TB


   

  Vi är mycket nöjda med samarbetet med Kontrollbolaget!
  –Albin Samuelsson, byggprojektledare för Brf Blå Parken.

  Du kanske också är intresserad av...