Victoria – vår alpina arkitekt

Vi har förstärkt vårt team med ytterligare en vass resurs

Victoria Sörebö


Berätta om dig själv.

Jag är en gammal alpinist som alltid brunnit för skapande och gestaltning. Är jag inte uppe i bergen eller ute till havs så sitter jag vid ritbordet och spånar på form och funktion.

Hur tycker du det är att arbeta hos Kontrollbolaget?

Kontrollbolaget med kollegor ger otroligt mycke glädje. Ett fint team med styrkor som stärker varandra. Den ständiga kundkontakten och variation på projekt är spännande och givande.

Vad tror du att Kontrollbolaget vinner på att ha dig i sitt gäng?

På kontrollbolaget har jag möjlighet att bidra med erfarenhet från de större projekteringarna rutiner och uppbyggnad. Min kreativa sida kan även den komma till användning i min roll. Jag är en bra lagspelare som tycker om när det händer grejor.

Vad ser du är den största möjligheten, för branschen generellt och Kontrollbolaget specifikt, i spåren av pandemin Covid-19?

Framförallt tror jag att hemmet kommer användas mer som flexibla arbetsplatser som i sin tur innebär att hemmen dimensioneras lite större. Allt fler värdesätter sina hem och sin möjlighet att förändra bostäder och trädgård vilket vi ser en tydlig tendens av.

Ingenting är omöjligt, de omöjliga tar bara lite längre tid!

Varför just det som ditt favoritcitat?

Ingenting är omöjligt, de omöjliga tar bara lite längre tid! – Jo, dett handlar om att aldrig ge upp, vi har alltid varit ny på något och att glädjas åt alla framsteg för att nå sina mål och att inte ge sig i första taget.

Sen gillar jag också ”För den outbildade är ett A bara 3 pinnar.” för jag tycker det är viktigt att kunna se flera mönster/spår och inte alltid det mest klara. Allt beror på betraktaren.

FEM SNABBA OM DIN ALPINA KARRIÄR

Hur länge du åkt? När du började?
Jag började som 2,5-åring. Varit i racevärlden från 6-års- till 20-årsåldern.
Originella ställen du varit på?
I de svenska fjällen är Borgafjäll en härlig favorit! Men även Ryssland har också provats och då i närheten av den lilla gruvstaden Kirovsk.
Vad är bäst med det alpina?
Efter så många timmar tränandes i pist uppskattas soliga dagar med nysnö extra mycket både i och utanför pist.
Var är ditt drömåk?
Svårt, finns många..

Sist – Har du något tips på utrustning?

En allroundskida som både tar dig ner för berget men även uppför med turbindningen på. Det ger dig möjlighet att får vara själv på fjället, i alpen.

Läs även vår artikel om Den nya fasadtrenden