Senaste verktyget för kravställning & generering av kontrollplan

QMP1090™ är ett nytt effektivt verktyg för att kvalitetssäkra konstruktioner. Det hjälper dig snabbt att skapa en komplett kravbild och rapport över ditt byggprojekt och din specifika konstruktion. Sen med några knapptryckningar så har du en komplett, skräddarsydd digital kontrollplan för ditt konstruktionsprojekt.

Spara tid

En kravställning med QMP1090™ ger en tidsbesparing på upp till 80% jämfört med en helt manuell hantering.

Minimera risk

Det tar tid att hitta och slå i alla relevanta dokument, sammanställa och sedan verifiera alla krav. Risken är stor att något missas i en manuell hantering.

Skapa överblick

Med verktyget QMP1090™ får du snabbt en komplett kravbild, rapport och kontrollplan för just ditt aktuella projekt eller den enskilda konstruktionen.

QMP1090 LICENS - Enanvändarlicens - 595 kr/rapport
QMP1090 FÖRETAG - Fleranvändarlicens - 495 kr/rapport
QMP1090 PROJEKT - Projektspecifiklicens - 19.995 kr/rapport
QMP1090 PROVA PÅ - En testlicens med användarstöd

Prislista

Ett abonnemang består av en grundavgift och sedan en avgift per genererad rapport. I samtliga licenser ingår gratis lagring och support.

Effektivisera och
kvalitetssäkra dina projekt.

När användaren väljer typ av kravställningsrapport så väljer hen samtidigt om en KONTROLLPLAN automatiskt ska genereras för projektet och om kontrollplanen är för tillverkning I VERKSTAD eller PÅ BYGGARBETSPLATS.

En komplett kontrollplan har aldrig varit enklare att skapa med hjälp av den nya funktionen i det digitala verktyget QMP1090. Verktyget gör det möjligt att skapa kontrollplaner direkt i systemet, med full spårbarhet till rätt standard och de krav som sammanställts i kravställningsrapporten för ditt projekt. Även projektspecifika krav och kontrollpunkter kan inkluderas i kontrollplanen med några enkla knapptryckningar.

Detta betyder att det går snabbare än någonsin att ta fram en komplett och skräddarsydd kontrollplan till varje unikt projekt. Du kan specificera vem, vad som ska kontrolleras och hur kontrollen ska utföras samt använda det användarvänliga dokumentet som en check-lista.


Pernilla Lundin

Demo av QMP1090™

Vårt eget verktyg, QMP1090™, är en digital game changer som ökar effektiviteten med upp till 80 % när du ska kontrollera och kvalitetssäkra dina konstruktioner och byggprojekt.

Vi har nu släppt en första demofilm och du kan nu se hur enkelt och snabbt du kan skapa en komplett kravbild och rapport över ditt byggprojekt och din specifika konstruktion.

Effektiv. Säkert. För stora som små projekt.