Att lyfta blicken och våga digitalisera

Pernilla Lundin från Kontrollbolaget talar på IT Forum 2019.

Årets IT-händelse – konsten att översätta digitala trender till en hållbar och konkurrenskraftig industri

Pernilla Lundin från Kontrollbolaget kommer på IT Forum 2019 att hålla ett föredrag om att lyfta blicken och våga digitalisera. Att titta upp från det operativa och ta tiden till att jobba strategiskt.

Pernilla kommer att dela med sig av sin erfarenhet inom digitalisering och de krafter som verkar inom detta intressanta, men också komplexa område. Därutöver har hon även stor erfarenhet av att bygga verksamheter, varumärken och varumärkesstrategier, såväl inom stora koncerner som att göra det från början i en start-up verksamhet.

Om Pernilla

Pernilla Lundin (fd Eriksson) är entreprenören och företagsledaren som rör sig ledigt i allt från storbolagens ledningsgrupper till nystartade små företag. Med sin erfarenhet av varumärkesbyggande, digitalisering och kommunikation kommer hon att dela med sig av Kontrollbolagets resa; om möjligheter och utmaningar med att digitalisera sin verksamhet och använda digitala verktyg för att skapa nya affärer. Föredraget blir en berättelse om mod, passion och jävlar anamma, om att ta plats och göra det omöjliga (som aldrig är omöjligt).


Kom och lyssna på Pernilla!

När? 23 oktober 2019
Var? Sandbacka Science Park i Sandviken, ingång Spångvägen 10
Vad kostar det? Gratis inträde. Lunch och fika ingår


Läs mer och anmäl dig på FindIT.se