Nytt spännande utemiljöprojekt

Nytt spännande utemiljöprojekt

Fastighetsförvaltaren Balder satsar på att rusta upp delar av utemiljöerna i Bomhus i Gävle. Målet är att göra dem mer attraktiva för barnfamiljer genom fler lekplatser och grillplatser med exempelvis boulebanor. Även gångvägarna ska planeras om för att öka trygghetskänslan. Drönarbilden ovan visar ett av de områden som ingår i projektet.

Kontrollbolaget kommer tillsammans med Arkitekten Helena Kozak från Kozak Format Arkitektur planera områdena, där Kontrollbolagets del innefattar att ta fram förfrågningsunderlag i form av rambeskrivningar, ritningar och illustrationer för två av Bomhus områden.


Balder

Fastighets AB Balder äger, förvaltar och utvecklar bostäder, kommersiella fastigheter och hotell i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, England och Norge. Balder startade 2005 i Göteborg och har idag 14 lokalkontor runt om i Sverige fördelade på fem regioner. Även om Fastighets AB Balders verksamhet till största del består av förvaltning av fastigheter är man sedan 2013 en stor aktör när det kommer till nyproduktion av bostäder och kommersiella fastigheter i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn.

 


 

Du kanske också är intresserad av...