Kontrollbolaget välkomnar Josefine

Nu förstärker vi vårt team ytterligare med en vass resurs.

Josefine Walderstedt


Josefine Walderstedt blir en del av teamet från och med september i år. Närmast kommer hon från studier på Högskolan i Gävle där hon studerat Personal- och arbetslivsprogrammet. Josefine har sedan tidigare stor erfarenhet inom såväl marknads- som försäljningsområdet som hon nu kompletterat med personalvetenskap. Hon är ett perfekt tillskott för Kontrollbolaget som befinner sig i en tillväxtresa!


Hur tycker du det ska bli att arbeta hos Kontrollbolaget?

Ser mycket fram emot att bli en del av Kontrollbolaget. Spännande bransch, genomarbetad affärsidé och ett företag som vill mycket och har ett starkt driv framåt. En perfekt arbetsplats enligt mig.

Vad ser du för utmaningar för dig och för företaget 2019?

Kontrollbolaget är ett spännande företag med stora visioner, bra värderingar och en stark framåtanda. Att arbeta vidare i den starka tillväxtfasen som bolaget befinner sig i med rutiner som håller för tillväxt, hitta rätt kandidater till arbetsplatsen, samt ha kvar den positiva företagskulturen och kvaliteten i allt arbete, tror jag kommer vara utmaningen för Kontrollbolaget 2019. För min del kommer det vara att så snabbt som möjligt komma in i arbetet, förstå processerna inom företaget för att sedan tillsammans kunna utveckla rutiner och arbetssätt för att ta Kontrollbolaget ytterligare en nivå.

Vad kommer du att tillföra kontrollbolaget?

Förutom ett härligt morgonhumör och ett stort engagemang kommer jag tillföra Kontrollbolaget en administrativ bredd. Har erfarenhet från både marknads- och försäljningssektorn samt ett stort intresse för HR-arbete. Genom mina erfarenheter från tidigare arbetsplatser samt studier kommer jag arbeta för att implementera effektiva arbetssätt som gör att Kontrollbolaget kan växa och nå sina mål.

 

Står man vid målet ångrar man inte resans möda och besvär – Aristoteles