Linnea Bennhult

Ytterligare en vass spelare till Kontrollbolaget


Berätta lite mer om dig själv. Vem är Linnea?

Jag är en glad och driven tjej, är 30 år, uppväxt och bor i Gävle. Jag tycker om att träna spinning, att hitta på aktiviteter stora som små och jag älskar att få resa och upptäcka nya platser.  Jag ser mitt arbete som en viktig del i min personliga utveckling vilket gör att jag är ambitiös, intresserad och produktiv i mitt arbete.

Hur tycker du att det ska bli att arbeta för Kontrollbolaget?

Det är superkul. Jag känner mig varmt välkommen till det här gänget och det känns lite som att komma hem. Det är spännande att arbeta tätt ihop med en massa olika kompetens.

Vad är det du tillför Kontrollbolaget?

Jag har erfarenhet av byggledning och projektledning och jag har med mig erfarenhet från myndighetssidan, samt på byggentreprenörssidan som entreprenadingenjör. Jag har haft en blandning av flera roller.

Min främsta styrka i arbetsrollen är att jag vågar tänja på gränserna och ta mig an nya utmaningar. Jag har en trygghet i min fördjupade kunskap inom lagar och föreskrifter samt mitt goda kontaktnät inom branschen vilket gör att jag vet hur jag löser saker på egen hand och om min kompetens inte räcker så har jag någon i mitt nätverk som jag kan vända mig till.

Vad ser du är den största möjligheten för branschen generellt och för Kontrollbolaget specifikt i spåren av pandemin Covid-19?

Jag tror att pandemin ger effekt på fler väljer att bygga om hemma. Då finns vi att hjälpa till med hela bygglovsprocessen med allt vad det innebär från ide- ritning – bygglov. En annan möjlighet är att fler byggprojekt beställs av staten och att det där igenom kan bli mer uppdrag för oss.

Vilket är ditt favorit citat? Och varför?

Jag tror på framgång tillsammans med andra. Jag tror på att ger man så får man tillbaka.

Om du tänder ljuset för andra, så kommer det också att lysa upp din egen stig Buddha