OM KONTROLLBOLAGET

Kontrollbolaget är ett företag inom krav- och kvalitetsledning. Vi hjälper företag med krav, kontroll, konstruktion, verifiering, och rutiner för att kvalitetssäkra och färdigställa olika byggprojekt. Vi är stolta över att vara först i Sverige och i byggbranschen att lansera ett nytt och effektivt digitalt verktyg, QMP1090™. Ett verktyg för att kravställa och kvalitetssäkra byggkonstruktioner. Vi har idag ett starkt samarbete med ledande branschorganisationer för att kvalitetssäkra våra tjänster och ligga i framkant gällande utveckling.

VERKTYGEN

Vi på Kontrollbolaget är stolta över att vara först i Sverige och i byggbranschen att lansera ett nytt och effektivt verktyg, QMP1090™. Ett verktyg för att kravställa och kvalitetssäkra byggkonstruktioner.

Enbart den svenska byggindustrin omsätter i dag drygt 500 miljarder kronor per år. Ungefär tio procent av det kan kopplas till projektering, varav fyra procent, eller två miljarder kronor, har sin grund i kravställningsarbetet.

Kontrollbolagets tester visar att en digitalisering av kravställningsdelen med QMP1090 ™ kan leda till att arbetet effektiviseras med uppemot 80 procent.
Ju större projekt, desto större effektiviseringsmöjlighet.

Läs mer om QMP1090™.

SUPPORTEN OCH ERFARENHETEN

Hos oss får du mer än bara en konsulttjänst. Vi skapar och bygger relationer för framtiden. Och för oss är erfarenhet en viktig faktor till framgång. Med flera års erfarenhet från bygg- och stålbranschen, samt kärnkraftindustrin stöttar vi dig och dina projekt.