HÄR HITTAR DU KONTROLLBOLAGET

Org.nr 559060-3873

Faktura och postadress
Borgviksvägen 9, 805 95 Gävle
Faktura skickas även till info@kontrollbolaget.se

Besök oss på
Södra Skeppsbron 4
SE-802 80 Gävle

Tel: +46 730 50 70 49

info@kontrollbolaget.se

Viktor Lundin

Viktor Lundin

Innovatör och Grundare

Viktor är grundare av Kontrollbolaget och innovatören till QMP1090. Han är en driftig ung entreprenör, utbildad inspektions- och provningsingenjör och har jobbat inom kärnkrafts- och processindustrin i 8 år. Viktor brinner för att förbättra och förenkla.

viktor@kontrollbolaget.se
+46 730 50 70 49

Olle Eriksson

Olle Eriksson

Byggnadsingenjör

Olle är utbildad byggnadsingenjör och arbetar främst med arkitektur och konstruktion, samt med energifrågor.
Olle styrker Kontrollbolagets kompetens inom kvalitetsledning och kontrollansvar enligt Plan- och bygglagen.

olle@kontrollbolaget.se
+46 70 358 86 46

VILL DU HA VÅRT NYHETSBREV?

Ledig tjänst

Ledig tjänst

Kontrollansvarig

Är du vår nästa Kontrollansvarige? Vi är i en mycket expanderande fas och för att bredda får kompetens söker vi en certifierad Kontrollansvarig.

Ledig tjänst

Ledig tjänst

Byggnadsingenjör

Är du vår nästa Byggnadsingenjör? Vi är i en mycket expanderande fas och för att bredda får kompetens söker vi en byggnadsingenjör, nyexaminerad eller med några års erfarenhet, som får arbeta med mycket varierande uppgifter.

Ledig tjänst

Ledig tjänst

Konstruktör

Är du vår nästa konstruktör? Vi är i en mycket expanderande fas och för att bredda får kompetens söker vi byggkonstruktör med minst ett par års erfarenhet, vilken får mycket varierande uppgifter.

Pernilla Eriksson

Pernilla Eriksson

VD och delägare

Pernilla är VD och delägare i Kontrollbolaget. Hon är utbildad ekonomiingenjör och har en gedigen erfarenhet av att utveckla verksamheter och varumärken. Pernilla gillar utmaningar och gillar att göra det som först verkar omöjligt möjligt.

pernilla@kontrollbolaget.se
+46 706 47 89 24

OM KONTROLLBOLAGET

Kontrollbolaget är ett företag inom krav- och kvalitetsledning. Vi hjälper företag med krav, kontroll, konstruktion, verifiering, och rutiner för att kvalitetssäkra och färdigställa olika byggprojekt. Vi är stolta över att vara först i Sverige och i byggbranschen att lansera ett nytt och effektivt digitalt verktyg, QMP1090™. Ett verktyg för att kravställa och kvalitetssäkra byggkonstruktioner. Vi har idag ett starkt samarbete med ledande branschorganisationer för att kvalitetssäkra våra tjänster och ligga i framkant gällande utveckling.